Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο Στόνερ έδωσε κίνητρο στη Honda


Ο Σούπο θεωρεί πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Κέισι Στόνερ, έδωσε την ενέργεια, που χρειαζόταν η ομάδα της Honda για να πιστέψει η στη νίκη και ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών ψηλά, ούτως ώστε να έρθει τελικά ο πολυπόθητος τίτλος.
«Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο HRC και ήταν πολύ γρήγορος νομίζω ότι έδωσε στους μηχανικούς τεράστιο κίνητρο, όπως και σε όλη την εταιρία. Νομίζω ότι οι περισσότεροι στα paddock αναγνώρισαν το 2008, το 2009 και το 2010 ότι ο Κέισι δεν ήταν γρήγορος μόνο λόγω των ελαστικών της Bridgestone και του κινητήρα της Ducati.
Τώρα με αυτά τα αποτελέσματα φέτος και τα αποτελέσματα του Βαλεντίνο στην Ducati, είναι πιο ξεκάθαρο το επίπεδο του Κέισι και πιστεύω ότι δεν είναι δυνατόν να μην αναγνωριστεί το πόσο γρήγορος είναι. Οι Χόρχε και Ντάνι έχουν μεγάλη εμπειρία με τις μοτοσικλέτες τους και για τον Κέισι και την ομάδα του όλα ήταν καινούρια.
Ίσως να έχασε μερικούς βαθμούς από αυτό. Αλλά η μόνη φορά που δεν πήρε βαθμό ήταν στη Jerez που δεν έφταιγε, άρα έκανε καλή δουλειά. Έκανε εξαιρετική δουλειά, δεν έκανε ούτε ένα λάθος, είναι απίστευτο», δήλωσε στο ΜCN ο Σούπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου